Wie we zijn

  • Hits: 1736

Marleen Van den Bosch, 53 jaar, is gedurende ruim 20 jaar actief als docente, gesprekstherapeute, trainer, supervisor en coach. Ze is werkzaam in een zelfstandige praktijk als gesprekstherapeute, stress en burnoutcoach en mindfulnesstrainer. Ze verzorgt trainingen permanente vorming voor UCLL. Ze is maatschappelijk werker van basisopleiding en behaalde een getuigschrift transpersoonlijke psychotherapie (4-jarige opleiding) in centrum Boswijk (Boswijkinstituut) in Nederland. Ze behaalde een getuigschrift 'begeleider van de reflectieve leermethoden' (tweejarig postgraduaat supervisie en coaching) aan de Plantynhogeschool in Antwerpen. Daarnaast behaalde ze een postgraduaat 'mindfulnesstrainer' (tweejarige opleiding) aan de Artevelde hogeschool in Gent. Ook voltooide ze de basisopleiding ACT aan de ACT- academie, en volgde ze een opleiding tot stress en burn-outcoach aan de HRD academie. Ze is medebestuurslid bij vzw Moment, belangenvereniging voor mindfulnesstrainers. www.mindfulmoment.be
Ze heeft sinds 10 jaar een intensieve meditatiepraktijk, begeleidt een sangha in Leuven en is lid van de Orde van Interzijn in de traditie van Thich Nhat Hahn
Voor meer info: www.marleen-vandenbosch.be

“Mijn motivatie is bijdragen aan welzijn en geluk van mensen en dat wil ik graag doen door datgene wat me het meest gebracht heeft in mijn eigen leven te delen met anderen.”

Sven De Weerdt, 45 jaar, doceert wetenschapsfilosofie aan de UHasselt (Biomedische Wetenschappen), is actief in de postacademisch programma’s Relatie- en communicatiewetenschappen en HRM Anders, en coördineert leiderschapsontwikkeling in UZLeuven. Hij is ook lid van de raad van bestuur van Stichting Lodewijk de Raet (Kwadraet) en heeft een praktijk als zelfstandig procesbegeleider. Sven is doctor in de psychologie (KULeuven), schrijft over persoonlijke en professionele ontwikkeling en leiderschap, vanuit een Boeddhistische inspiratie, waaronder de boeken “Ontdek jezelf” (Witsand) en “Dansen met de Wereld. Psychologie van de ontmoeting” (Academic and Scientific Publishers). Voor meer info zie: www.dansenmetdewereld.be.

“Mijn aspiratie is om mensen te bevrijden zodat er ontmoeting kan ontstaan, en om mensen tot ontmoeting te laten komen zodat er vrijheid kan ontstaan.”